Lesmateriaal

Wil jij je als vakdocent ook verdiepen in andere disciplines? Of ben je op zoek naar meer variatie in je lessen? Dan kun je hier verschillende lesmaterialen vinden. In de afgelopen jaren hebben wij lesplannen en bijzondere projecten verzameld. Combineer bijvoorbeeld jouw creatieve les met burgerschap of verdiep je in onze greenscreen lessen.

Burgerschap

In samenwerking met Creathlon hebben we een kant-en-klaar burgerschaplesprogramma voor je klaarstaan. Je bent hierin heel flexibel: je kunt deze hele lesdag overnemen of combineren met je eigen lesprogramma. 

Programmeren

Ook zijn scholen steeds meer op zoek naar docenten die programmeerlessen kunnen geven. Kunstridders biedt een training waardoor jij leuke en creatieve lessen kan geven met
behulp van Microbits.

Themales met Greenscreen; internationalisering

Een boeiende serie lessen met als thema internationalisering, waarbij we innovatieve technologie combineren met de ontwikkeling van cruciale vaardigheden voor de leerlingen.

Immaterieel erfgoed

Vanuit de subsidie ‘cultureel erfgoed maken’ zoeken wij lesplan schrijvers binnen het thema immaterieel erfgoed. De lessen die je schrijft komen in de databank van Kunstridders beschikbaar voor andere docenten. Het doel van deze lessen en activiteiten is om immaterieel erfgoed toekomstbestendig te maken, om lokale erfgoed- en vrijwilligersorganisaties te versterken of om iedereen met erfgoed in aanraking te brengen door educatie.

Contact

Euclideslaan 60
3584 BN Utrecht

info@kunstridders.nl
030 227 0033

KVK 84740116